Starity

Valójában nem is Meghan Markle beszélgetett a vendégeivel a podcastjében?

2023. június 20. 15:03   |   Szerző: Four

Meglepő hír érkezett a színésznőről a millió dolláros podcastjével kapcsolatban.

hirdetés

Újabb meglepő hír érkezett Meghan Markle podcastjéről: lehetséges, hogy nem is ő készítette az interjúkat a sztárvendégekkel. 

Markle és Harry herceg 2020-ban kötött 20 millió dolláros szerződést a Spotify-jal, de mint kiderült, közös megegyezéssel megszűnt az együttműködés, mert egyesek szerint Markle-ék nem gyártottak elég tartalmat. 

A híresség Archetypes című pocastje a nőkkel kapcsolatos sztereotípiákat boncolgatta, és Meghan minden epizódban egy-egy sztárvendéggel illetve szakértővel beszélgetett az adott témáról. 

A Podnews szerint azonban Markle nem minden esetben vett részt a gyártásban, mert bizonyos források szerint volt, hogy valójában a csapata készítette el az interjút a vendéggel - az ő hangját pedig utólag illesztették be a podcastbe, mintha eredetileg is ő tette volna fel a kérdéseket.

A spekuláció akkor kezdődött meg, amikor az író Allion Yarrow író megköszönte az Archetypes egyik producerének, hogy milyen "tökéletes interjút készített vele." (Yarrow a To 'B' or Not To 'B') című epizódban szerepelt.

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek