Starity

Liam Payne üzent a One Direction-rajongóknak

2023. augusztus 04. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Liam Payne üzent a One Direction rajongóknak, miután az egyik daluk elérte az egymilliárd streamelést.

hirdetés

A One Direction What Makes You Beautiful című dalának klipje nagy mérföldkőhöz érkezett,  elérte az egymilliárd megtekintést. Ennek megünneplésére Liam Payne egy szívhez szóló Instagram-bejegyzést írt. Posztjában megosztott egy régi fotót, amelyen az összes One Direction tag együtt pózol, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles és persze, Payne.

Hűha, most mondták, hogy hamarosan el fogjuk érni az egymilliárd streamet [már át is lépte - szerk.] a wmyb-en! Soha nem gondoltam volna, hogy a dal készítése során, a karrierünk ilyen korai szakaszában, hogy ilyen számokat fogok nézni, micsoda teljesítmény fiúk

- áll a posztjában.

Annyira szerencsés vagyok, hogy nemcsak ezt osztottam meg veletek, hanem ezt a csodálatos rajongóbázist is, minden nap tanulok magamról és arról, hogy miért volt ez az egész, de most, amikor visszahallgatom és arra gondolok, hogy milyen erőnk volt, beleértve titeket is, mint rajongóbázis, annyira boldog vagyok, hogy 5 évig ilyen nagyszerű soundtrackeket készítettünk az élethez, nekem és mindenkinek, aki hallgatta, megosztva a nevetést, a fájdalmat és mindent, ami közte van, hiányoztok, fiúk. Szeretlek titeket!

via American Songwiter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek