Starity

Megmutatta a menyasszonyi ruháját Rita Ora - fotók

2023. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Rita Ora elárulta, milyen "tökéletes" menyasszonyi ruhát sikerült találnia, amikor feleségül vette Taika Waititi.

hirdetés

Rita Ora végre elárulta, hogy milyen varázslatos Tom Ford esküvői ruhát viselt a nagy napján, amikor összeházasodott Taika Waititivel egy apró Los Angeles-i ceremónián. Ora Fordot "minden idők egyik kedvenc tervezőjének és emberének" nevezte, és elmesélte, hogy egy álma vált valóra, amikor egy csodálatos csipke ruhában mondta ki a boldogító igent.

Az esküvő hirtelen jött, a pár Los Angeles-i otthonában zajlott le 2022 augusztusában.

Mivel nem terveztük előre, nem tudtam, hogy lesz-e a megfelelő ruha a városban. Egyszerűen vállaltam a kockázatot, és elmentem a Tom Ford boltba. Ott várt rám a ruha és még a fátyol is, pontos méretemben, egyetlen átalakításra sem volt szükség. Mintha sorsdöntés lett volna, őszintén szólva. Egyszerűen boldoggá tett engem

- mesélte.

A varázslatos ruhához Lorraine Schwartz ékszereket és édesanyja gyöngy karkötőjét is viselte (ez volt az öröksége, hiszen anyukája ugyanebben a karkötőben mondta ki a boldogító igent). Taika Waititi egy elegáns, finoman csíkos Brunello Cucinelli öltönyt viselt.

Ora pedig a fogadáson két további Tom Ford alkotást viselt. Először egy szexi fodros ruhát mélyen dekoltált felsőrésszel, majd egy fehér felsőt csipke melltartóval és nadrággal, hogy az éjszakát egy Elvis imitátorral együtt táncolhassa végig.

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek