Starity

Reneé Rapp elárulta, milyen traumatikus élmény ihlette felkapott dalát

2023. szeptember 05. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Reneé Rapp elmesélte, hogyan vezetett egy különösen megrázó éjszaka ahhoz, hogy megírja a Snow Angel című kislemezét.

hirdetés

Reneé Rapp a nyáron adta ki a Snow Angel című dalát, most pedig elárulta, hogy mi vezetett a megalkotásához. 

A színésznő és énekesnő nemrég vendég volt Jay Shettynél az On Purpose podcastben, amely hétfőn jelent meg. A beszélgetés során felidézte azt a néhány évvel ezelőtti esetet, amikor egy baráti társasággal bulizni ment, és a dolgok rosszra fordultak. 

Egy klubban buliztak éjszaka, majd néhány órával később egy szálloda mosdójában ébredt, nem emlékezett az elmúlt órákra, és rengeteg kérdés merült fel benne.

Véres volt a nadrágom, és annyira váratlanul ért az egész... Teljesen egyedül voltam a mosdóban, és amikor lenéztem a telefonomra, hajnali 5 óra volt, és azt kérdeztem: »Mi történt?!«. Két sms-t is hagytam két embernél, akikkel előző este 10 órától együtt voltam

- emlékezett vissza.

Be voltam drogozva, és hét órája eltűntem. Nem barátkoztam többé azokkal az emberekkel, és nem buliztam annyit, mint korábban. Elmondtam a szüleimnek, elmondtam néhány barátomnak. Elmagyaráztam a dolgot nagyon tárgyilagos módon, és mindannyian nagyon aggódtak, én pedig nem is értettem, hogy mi történik

-  mondta Rapp.

Elárulta, hogy sokáig nem dolgozta fel az élményt, és úgy döntött, hogy nem vesz tudomást a történtekről. De úgy érezte, meg kell próbálnia válaszokat találni, vagy legalább lezárni. Úgy akarta feldolgozni a történteket, hogy írt egy dalt.

via ET Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek