Starity

Gordon Ramsay fia tiszta apja - folyton kritizálja az ebédet

2023. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Gordon Ramsay elárulta, hogy legkisebb fia inkább viszi az ebédet az iskolába, annyira nem elégedett az ottani konyhával.

hirdetés
Gordon Ramsay fia tiszta apja - folyton kritizálja az ebédet
Fotó: Flickr / gordonramsaysubmissions

A híres séf, Gordon Ramsay, nemrégiben leleplezte, hogy felesége, Tana, szeretne még egy gyermeket, de ő maga vonakodik az életkora miatt. Az 56 éves Gordon Ramsaynek és a 49 éves Tanának már öt gyermeke van, köztük Megan, 25, Holly és Jack, 23, Matilda, 21, és a négyéves Oscar James. 

Ramsay a Dish podcastben vendégeskedett, ahol elárulta:

Tana szeretne még egy gyereket.

Ő viszont ezt nem tartja jó ötletnek, a műsorvezetőknek viccelődve azt mondta:

Az már túl sok lenne, mintha két buszra kellene szállni. Olyan lenne, mintha iskolába vagy vacsorázni mennénk két buszon. Másodsorban én leszek az iskola legidősebb f***ija. 'Ki ez a nagyapád?'

Hozzátette:

Szeretnék még egyet, de öt most elég. Sok minden történik.

Ramsay még a legfiatalabb fiáról, Oscarról is beszélt, aki most ment iskolába. Elárulta, hogy tipikus apja, mivel az ebédet is kritizálta, ezért saját magának viszi az uzsonnás dobozában. 

Ramsay egyébként híresen szigorú apuka, nem akarja elkényeztetni a gyerekeit, így megszabott zsebpénzt kapnak, amiből nekik kell még a buszjegyüket is kigazdálkodni. Úgy gondolja, hogy a gyerekeinek a saját lábukon kell megállniuk, nem pedig az ő vagyonából élniük. 

Az egyetlen dolog, amiben Tanával egyetértettem, hogy kapnak egy 25%-os önrészt egy lakáshoz, de nem az egész lakást.

Azt szeretné, hogy gyermekei ne nőjenek fel elkényeztetve, és ehhez hozzá tartozik, hogy semmit nem kapnak ingyen, hanem dolgozniuk kell érte, ideértve a házimunkát és saját karrierjüket is. 

via Mirror

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek