Starity

Matthew McConaughey megosztotta, milyen tanácsokkal látta el a fiát

2023. szeptember 14. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Matthew McConaughey megosztotta, mire figyelmeztette a fiát, Levi-t a közösségi médiával kapcsolatban, mielőtt engedte, hogy csatlakozzon.

hirdetés

Matthew McConaughey megengedte a legidősebb fiának, hogy csatlakozzon az Instagramhoz. Azonban mielőtt Levi hivatalosan is regisztrált volna, McConaughey figyelmeztette a közösségi média veszélyeire.

Beszéljünk arról, hogy miről is van szó. Beszéljünk a pozitív dolgokról. Beszéljünk a bukásokról. Beszéljünk az előnyökről. Beszéljünk a csapdákról

- emlékezett vissza arra, hogy mit mondott Levi-nak a Today című műsorban.

Beszéljük meg, mit akarsz elmondani. Mi a te történeted? Mert a fiatalokkal és a közösségi médiával sokszor az történik, hogy reggel felébrednek, és az első dolog, ami eszükbe jut, az, hogy »Mi lesz egy jó poszt?« Ahelyett, hogy »Mit akarok ma csinálni?«.

McConaughey hozzátette, hogy apró lépésekkel haladnak. Megbeszélik, miről érdemes posztolni, kik azok, akik jó példák lehetnek, kiknek miért van több vagy kevesebb követője. Fontosnak tartja azt is, hogy tisztázza a fiával, maradjon önmaga a közösségi médiában is. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek