Starity

Fürdőruhákat gyártó cég perelte be az Eufória sztárját

2023. szeptember 20. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Sydney Sweeney színésznőt egy fürdőruhákat gyártó cég perelte be, miután kilépett a kampányukból, és állítólag rengeteg pénzt vesztettek ezen.

hirdetés

Sydney Sweeney színésznő ellen keresetet indított egy fürdőruhákat gyártó cég, szerződésszegéssel vádolták. A Radar Online szerint a LA Collective nevű cég indította a pert. Úgy tudják, hogy azzal vádolják, hogy jelentős összegű pénzükbe került, miután visszalépett egy tervezett együttműködéstől.

A cég azt mondta, hogy Sweeneyvel egy Somewhere nevű bikinisorozat megalkotásán dolgoztak 2021-ben. Az LA Collective szerint Sweeney szóban beleegyezett az üzletbe, de soha nem írt alá írásos szerződést. 

A cég rengeteg időt és pénzt költött a vonalra, Sweeney pedig az utolsó pillanatban visszalépett, aminek következtében 3 millió dollártól estek el. A színésznő tagadta a vádakat. Azt állította, hogy azután lépett vissza az üzlettől, miután megtudta, hogy több ügyfelük is panaszkodott a cégre. Elmondta, hogy csapata megtudta, hogy az LA Collective F minősítéssel rendelkezik a Better Business Bureau-nál, és "hírhedt arról, hogy átveri az ügyfeleit, üzleti partnereit és hitelezőit egyaránt". A színésznő ügyvédje azzal érvelt, hogy Sweeneynek törvényes joga volt visszalépni az üzletből, amelyet még nem véglegesítettek.

A színésznő végül nyert, a bíróság ejtette az ügyet. 

via Radar Online

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek