Starity

Louis Tomlinson a kapcsolatáról beszélt Harry Stylesszal

2023. november 02. 09:09   |   Szerző: SzilviD

A One Direction-rajongók egyik kedvenc elmélete, hogy Louis Tomlinson és Harry Styles között titkos viszony alakult ki. Most reagált az énekes.

hirdetés

Louis Tomlinson letörte azt a régóta fennálló rajongói elméletet, amely szerint titkos kapcsolata volt az egykori One Direction bandatársával, Harry Stylesszal. Ship nevük is volt, Larrynek hívták őket a rajongók. 

Bár a One Direction már évek óta szünetet tart és a két énekes alig találkozik, a közösségi médiában és az online fórumokon továbbra is olyan videók keringenek, amelyek Tomlinson és Styles interakcióit és testbeszédét elemzik a zenekarban töltött időszakukból.

Az énekese most "nevetségesnek" minősítette a spekulációkat. Kedden a rajongókkal beszélgetve X-en Tomlinsont egy parmezános csirke receptjéről kérdezték, ami történetesen az az étel, amiről a rajongók úgy gondolják, hogy ők ketten egyszer megosztották egymással egy randi során.

Kezdjük azzal, hogy rájövünk, hogy ezek a nevetséges gyerekes elméletek és összeesküvések csak idő- és energiapocsékolások, majd az igazság kedvéért bedobod a csirkét a sütőbe. Csupa egyszerű dolog

- írta Tomlinson, aki korábban tiszteletlennek nevezte a románcukról szóló elméleteket. 

via Huff Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek