Starity

Jennette McCurdy nem akar anya lenni, mégis lépéseket tesz, hogy egyszer az lehessen

2023. november 08. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Jennette McCurdy nem akar gyereket és családot, mégis úgy döntött, hogy lefagyasztja petéit.

hirdetés
Jennette McCurdy nem akar anya lenni, mégis lépéseket tesz, hogy egyszer az lehessen
Fotó: hu.depositphotos.com

Jennette McCurdy elárulta, hogy bár jelenleg úgy érzi, hogy nem szeretne családot alapítani, lefagyasztatja a petéit. Most pedig arról beszélt, hogy miért hozta meg ezt a döntést. 

Semmilyen formában nem érzem úgy, hogy gyereket szeretnék. Nem tudok elképzelni egy olyan világot, amelyben egy napon gyerekeket szeretnék

- mondta. 

Mégis lépéseket tesz a petesejtjeinek lefagyasztására.

Nyitott vagyok arra is, hogy megváltozzon a véleményem. Sokat változtam emberként az eddigi éveim alatt, és remélem, hogy továbbra is változni fogok. Amit nem szeretnék, az az, hogy 40 éves legyek, és rájöjjek, hogy »fenébe, most már gyereket akarok«, és nincs elég petesejtem, hogy ez megtörténjen.

A termékenységi konzultációja után "elborzadt".

Elborzadva távoztam a találkozóról. Azt hallottam, hogy a testem úgy fog kinézni és érezni, mintha terhes lennék. Nehézségeim lesznek és érzelmes leszek, hangulatingadozásaim, és a normál menstruációhoz képest hússzoros hormonális löketet kapok

- osztotta meg.

Hozzátette, hogy jelenleg egyáltalán nem akarja lefagyasztani a petéit, nem érzi, hogy minderre szüksége lenne, de tart a megbánástól, hogy évek múltán, majd szeretne gyermeket, de emiatt a döntés miatt nem lesz rá lehetősége. 

Úgy éreztem, hogy szembesülök az öregedéssel és azzal, hogy ki vagyok most, szemben azzal, hogy ki lehetek egy nap, és hogy mennyi mindent nem tudok a jövőbeli énemről. Egyszerűen szembesültem ezekkel az életrevalóságokkal, amelyekre őszintén szólva nem éreztem magam felkészültnek - és még mindig nem érzem.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek