Starity

Paul Walker öccse szerint megható volt, ahogy a Halálos iramban stábja segített a családjának

2023. november 23. 20:08   |   Szerző: Four

Cody Walker szerint a színész halálhírét meghallva az egész stáb egy emberként jött segíteni.

hirdetés

Paul Walker tényleg igazi családtag volt a Halálos iramban szereplőgárdája számára. A híresség 2013-ban bekövetkezett tragikus halála után ugyanis a színészek egy emberként álltak fel, és mindannyian segítenki akartak Walker családján. 

Mindezt Paul testvére, Cody mesélte el a People magazinnak:

Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez, Sung Kang... mind támogatták a családomat. A baleset után pár nappal mindannyian eljöttek az édesanyám otthonába, repülőre ültek és mindenki eljött, ez nagyon sokat jelentett.

Paul hat Halálos iramban-filmben is szerepelt, miután 2013-ban, 40 éves korában elhunyt egy autóbalesetben. 

A néhai színész szívügye volt a jótékonyság: a 2010-ben, Haitin történt földrengés után alapított egy nonprofit szervezetet a Reach Out WorldWide-ot (ROWW), amely segélyközpontokat telepített katasztrófasújtotta övezetekre. 

Cody szerint - aki folytatja a testvére jótékonysági törekvéseit - Paul szívügye volt, hogy minél több embernek segíthessen:

Azt mondta: "Nem, oda akarok jutni és segíteni akarok. Nem akarok valami nagyszabású PR-kampány része lenni, vagy bármi ilyesmi. Haitire akarok menni. Szeretnék segíteni az ottani embereknek. Szeretnék Chilébe menni, a Fülöp-szigetekre, és segíteni akarok". 

- emlékezett vissza testvére szavaira. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek