Starity

A női kabát szexi, de diszfunkcionális?

2023. november 28. 09:09   |   

Sokan tartanak attól, főleg ha már az előző években is így élték az életüket, hogy idén is fel kell áldozniuk a komfortérzetüket a trendiség oltárán. Azaz a női kabát továbbra is divatos, ugyanakkor cseppet sem funkcionális, nem nyújt kellő védelmet, és így melegséget sem biztosít. Hűha! Még jó, hogy ez az okfejtés minden, csak nem a valóság, pláne nem az igazság. Nézzük, mi a helyzet valójában!

hirdetés
A női kabát szexi, de diszfunkcionális?

Komfort vagy szépség – ilyet még kitalálni sem lehet!

Elképzelhető, hogy szélsőséges esetekben olyan kompromisszumokat kényszerül meghozni az ember, amik nem túlságosan kényelmesek. Ritkán. Elvétve, és nagyon indokolt helyzetben történhet ez meg. Na, de a ruhaválasztás világában ilyesféle diszkomfortos érzetet támogató szituációkra nem kerülhet sor. A divat valóban fontos, ahogy a trendi fellépés is, de azt valószínűleg már te is pontosan tudod, hogy ez kizárólag akkor valósulhat meg, ha jól érzed magad a bőrödben.

Vegyük példának a téli periódust. Tegyük fel, hogy van egy nagyon szép mini női kabát, ami bár vékony, de rád öntötték. Választod vajon? Választod annak reményében, hogy így a divatosságot, szexi kisugárzást bebiztosíthatod, amellett, hogy a vékonyka kabát biztos, hogy nem óv meg a hideg ellen? A lényeg, hogy nem kell ilyen döntést hoznod, ugyanis a paletta telve van olyan modellekkel, amik

  • ellenállhatatlanok,

  • az aktuális divatirányzat jegyeivel harmonizálnak,

  • és igen, kényelmesek, kellően melegek, azaz maximálisan funkcionálisak.

Melyik a legmelegebb, egyúttal legtrendibb fazon?

Úgy néz ki, hogy a nyertes idén is a teddy kabát. A bárányszőrt imitáló gyapjúkabátok tényleg ellenállnak még a legvadabb fagyoknak is, ugyanakkor elképesztően divatosak. Az idei év újdonságai a megszokottnál némileg rövidebb fazonok, amik jó szolgálatot tehetnek akkor, amikor még annyira nem csípősek a nappalok, de már azért elkél a védőréteg.

Mi újság a színekkel?

A fekete és a barna a téli szezon örök győztesei, de idén a bézs is arat, sőt. Az elmúlt évek trendje alapján a színes modellek is feltűnően kelendőek. Az egyik legkeresettebb variáció a piros, ami akár meghökkentőnek is tűnhet, de a gyakorlatban tényleg vadítóan vonzó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek