Starity

Kylie Jenner titokban Londonba utazott, hogy Timothée Chalamet-vel legyen a Wonka premierjén?

2023. november 29. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Kedd este volt a Wonka című film premierje Londonban, amin természetesen részt vett a főszereplő, Timothée Chalamet. A hírek szerint azonban titokban Kylie Jenner is a brit fővárosba repült.

hirdetés

Kylie Jenner titokban Londonba utazott, hogy támogassa a párját, Timothée Chalamet-t a kedd esti Wonka partin. Chalamet az ikonikus Willy Wonka fiatalabb verzióját alakítja az új filmben, amit Magyarországon december 14-én mutatnak be. 

Jenner a magánrepülőjével érkezett Stansted repülőtérre, mielőtt a Royal Festival Hallba ment volna, ahol a partit tartották.

Egy forrás a MailOnline-nak azt mondta:

Kylie nagyon visszafogottan viselkedett a partin, és egy privát szobába ment egy vörös függöny mögé, ahol Timothée-val ünnepelt.

A Deuxmoi pletykaoldal szintén megerősítette a híreket, úgy tudják, hogy Jenner nem vett részt a vetítésen, csak az afterpartira ment el, ahol ügyelt rá, hogy ne készüljön róla fotó. 

A valóságshow-sztár és a színész kapcsolatának április elején ment híre. Állítólag azután kezdtek egymással ismerkedni, hogy mindketten részt vettek Jean-Paul Gaultier divatbemutatóján 2023. január 25-én.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek