Starity

Megérkezett a Furiosa: A Mad Max Saga előzetese!

2023. december 01. 05:05   |   Szerző: Four

A Mad Max - A harag útja előzményfilmjében Furiosa múltját követhetik végig a rajongók.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Anya Taylor-Joy kapta a fiatal Furiosa imperátor szerepét, akit a 2015-ös Mad Max - A harag útja című filmből ismerhettünk meg. A karaktert eddig Charlize Theron játszotta, aki korábban már nyilatkozott arról, megszakad a szíve, hogy a hamarosan készülő előzményfilmben már nem lehet az övé a szerep. 

Most megérkezett a Furiosa életét feldolgozó produkció első előzetese, amelyben a főszereplőnek "számos akadályt kell leküzdenie, hogy rájöjjön, hogyan tud hazatalálni." 

Taylor-Joy tavaly novemberben így nyilatkozott a forgatásról:

Hét hónapon át egy másik bolygón voltam, azt hiszem, le kell ülnöm és megpróbálni feldolgozni mindazt, ami az utóbbi hónapokban történt. De hihetetlenül büszke vagyok rá, és mindenkire, akivel együtt dolgozhattam, szimplán arra is, hogy milyen óriási erőbedobással és szeretettel készült. Izgatottan várom, hogy láthassam.

- lelkesedett, majd elárulta, ez volt az eddigi "legvéresebb és legkoszosabb" munkája:

Bármikor, amikor koszos és véres lehetek ahelyett, hogy tökéletesen összeszedettnek és csinosnak kell lennem, akkor érzem magam a legkomfortosabban. Szóval igen, a Furiosa az egyik kedvencem volt. 

- mesélte. 

A Furiosa: A Mad Max Saga jövőre érkezik a mozikba. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek