Starity

10 éve hunyt el Paul Walker: így emlékezik rá a testvére

2023. december 01. 05:05   |   Szerző: Four

A Halálos iramban sztárja szörnyű autóbaleset következtében veszítette életét.

hirdetés

10 éve annak, hogy Paul Walker egy tragikus autóbaleset következtében elhunyt: a színész emlékét a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel őrzi öccse, a 35 éves Cody. 

A néhai híresség testvére a People magazinnak vallott arról, hogy számára Paul halálának évfordulója helyett inkább a születésnapja az, amikor megrohanják az emlékek. 

Hogy teljesen őszinte legyek, a dátum, amikor minden évben sokkal többet merengek, az a születésnapja. Talán ez az én feldolgozási mechanizmusom. Nyilván tudatában vagyok a november 30-nak, de nem ezt a napot választottam a töprengésre. Inkább a szeptember 12-re koncentrálok. Ekkor van az, hogy a családommal, a közeli barátaimmal felkeressük egymást. 

Cody inkább a bátyja életének ünneplésére koncentrál ilyenkor a szomorú gondolatok helyett:

Nem igazán emelem ki azt a napot. Utálom azt a napot. Inkább a születésnapjára koncentrálok, ekkor gondolok rá erősebben. 

- mesélte. 

A férfi nemrég egy interjúban azt is elmesélte, szeretné, ha a bátyja tudná, milyen csodálatos fiatal nő lett a lányából, Meadow-ból, aki mindössze 15 éves volt, amikor elveszítette az apukáját. Emellett azt is kiemelte, hogy a Halálos iramban stábja mennyire szívén viselte a színész sorsát: amint megtudták Paul halálhírét, azonnal odasiettek a Walker családhoz, hogy támogassák őket. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek