Starity

Wyatt Russell szerint ideje lenne már készíteni egy jó Marvel-filmet

2023. december 02. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Wyatt Russell nagyon bízik benne, hogy a Thunderbolts sikert hoz majd a Marvelnek.

hirdetés

Wyatt Russell a 2021-es Disney+ sorozatban, A Sólyom és a Tél Katonájában debütált, amelyben John Walkert alakította. Russell és más antihősök, többek között Florence Pugh, Sebastian Stan és David Harbour a tervek szerint a Thunderbolts főszereplői lesznek a jelenleg 2025-re tervezett filmben.

Bár a forgatás még nem kezdődött el, Russell a leendő projektről beszélt, és a közelmúltbeli nehézségek ellenére optimistán tekint az MCU jövőjére.

Bízom benne, hogy jó lesz. Tudom, hogy most mindenki úgymond rajta van ezen a Marvel-vonaton, ahol nem mennek olyan jól a dolgok. 

A színész Jake Schreier rendezőről is nyilatkozott.

Nagyon jól ismerem Jake-et, és tudom, hogy milyen okos, és mennyire fontos neki, hogy valami érdekeset és mást csináljon, és mindenki tehetségét a lehető legjobban kihasználja. A történet, amit szerintem kitaláltak, nagyon érdekes - a történet egyes részeit és működését ismerem, de nem beszélhetek róla. Ez nem egy egyszerű Marvel-film, ahogyan azt a múltban láthattátok

- folytatta.

Szerintem nagyon szórakoztató lesz, és olyasmi lesz, amire remélhetőleg a Marvel-rajongók ránéznek, és azt mondják: »Ó, oké, ez egy kicsit más, menjünk bele keményen«. Ami a hozzáállásunkat illeti, itt az ideje, hogy egy kicsit munkához lássunk, itt az ideje, hogy egy jó Marvel-filmet készítsünk, szóval tegyük ezt, dolgozzunk keményen rajta, és ne vegyük a dolgokat természetesnek.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek