Starity

Dominic West nem engedte, hogy a fia szerepeljen A korona utolsó évadában

2023. december 05. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Dominic West, aki Károly herceget alakítja A korona című sorozatban, az előző évadban még együtt forgatott a fiával, aki Vilmost keltette életre, hatodik évadban azonban már nem engedte visszatérni.

hirdetés
Dominic West nem engedte, hogy a fia szerepeljen A korona utolsó évadában
Fotó: Netflix / A korona

Dominic West megmagyarázta, miért cserélték le fiát, Senant A korona hatodik évadában. A Netflix által készített sorozat ötödik évadában West vette át Károly herceg szerepét, míg Senan a fiatal Vilmos herceget alakította. A korona utolsó évadában West visszatér a szerepében, Senant azonban az első részben Rufus Kampa, a másodikban pedig Ed McVey váltotta.

A színész a Radio Timesnak adott interjúban elárulta, miért nem engedte, hogy a fia visszatérjen a forgatásra. Kiderült, hogy Westnek az ellen volt kifogása, hogy az évad első fele Diana hercegné halála körül forog. A halálhírt pedig nem akarta a fiával közölni:  

Nem igazán volt kedvem megcsinálni a balmorali jelenetet, amikor egy fiúnak elmondom, hogy meghalt az édesanyja. Visszahívták Senant, mert olyan jó munkát végzett, és nagyszerű volt, de én visszautasítottam. Igazságtalan volt részemről, mert ő tényleg meg akarta csinálni, de őszintén szólva én nem lelkesedtem volna érte.

West már korábban is elárulta, hogy megkönnyebbült, amiért a fia nem tér vissza az utolsó részekre. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek