Starity

A dekoltázsa miatt nehéz öltözködnie: erről vallott Sydney Sweeney

2023. december 20. 14:02   |   Szerző: Four

A híresség bevallotta, hogy nem egyszerű az öltözködés számára a dekoltázsa miatt.

hirdetés

Sydney Sweeney számára nem egyszerűek a vörös szőnyeges események, mert sok esetben nem talál magának olyan ruhát, amelynek a felsőrésze a méreteire alakítható.

Nagyon hálás vagyok a Miu Miunak és az Armaninak, mert ők hajlandóak rászabni a kreációikat a melleimre. És sok esetben, amikor látom, hogy online cikiznek vagy trollkodnak engem vagy a stylistom azért, mert olyan ruha van rajtam, ami nem passzol a dekoltázsomra - hát ez azért van, mert azok a ruhák konfekcióméretek. 

A színésznő szerint elég nehéz beleférnie olyan ruhákba, amelyeket nem lehet átalakítani, ő pedig gyakran "kénytelen olyan darabokat viselni, amelyek nem passzolnak rá és nem állnak jól neki."

Tehát valahányszor Miu Miut vagy Armanit viselhetek, vagy olyan márkát, amely hagyja, hogy a felsőrészt átszabjuk - na olyankor állnak jól a dolgok. Olyankor rajtam is látszik, hogy sokkal magabiztosabb és boldogabb vagyok a vörös szőnyegen. 

- mondta a brit Glamournak.

A színésznőnek erre pont volt lehetősége az Imádlak utálni New York-i premierjén, ahol egy külön a méreteire szabott Miu Miu estélyiben léphetett a fotósok elé.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek