Starity

"Nagyon szerettem őt" - A volt szerelméről vallott Glen Powell

2023. december 29. 01:01   |   Szerző: Four

A híresség idén szakított Gigi Parisszal, elárulta, hogyan élte meg a nehéz időszakot.

hirdetés

Glen Powell nagyon nehéz időszakon ment keresztül, amikor elkezdtek szállingózni a hírek, hogy munkakapcsolatnál több is van közte és kolléganője, Sydney Sweeney között. A két híresség idén forgatta le az "Imádlak utálni" című romantikus vígjátékot, amelynek sajtótúráján úgy tűnt, izzik köztük a levegő, ráadásul olaj volt a tűzre, amikor kiderült, hogy Powell épp akkor szakított szerelmével, Gigi Parisszel.

Azóta Sweeney és Powell is nyilatkozott arról, hogy barátságnál nincs több köztük, és tudatosan játszanak rá a köztük kialakult kémiára, hogy így még nagyobb nézettséget generáljanak a filmnek. 

A színész most elárulta, nem volt könnyű átélnie a körülötte zajló médiacirkuszt, mert mindeközben összetört a szakítás miatt a szíve.

Valójában azért volt nehezebb számomra átélni ezt az egészet, mert egy nagyon kemény szakítást éltem meg a sajtótúra alatt. Nagyon szerettem az illetőt és fontos volt nekem, próbáltam több dologra is rájönni. Sydney-nek sokkal könnyebb volt ez a helyzet, mert ő egy elkötelezett, csodálatos kapcsolatban él és nagyon boldog. Nekem ez kicsit nehezebb volt. 

- mesélte Powell. 

A People magazin forrása szerint Glen és Gigi már többször is szakított a végső döntés előtt, mert a Top Gun debütálása óta gondjaik voltak. 

Powell egyébként az Insidernek bevallotta, Sydney ötlete volt, hogy a sajtótúra közben is játsszanak rá a szerepükre:

Tulajdonképpen az egész Sydney fejéből pattant ki. Nekem nincs olyan mentális kapacitásom, hogy ilyesmit kitaláljak, de ő nagyon eszes. Nagyon leleményes.

- mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek