Starity

Hosszú csata után kibékült Priscilla Presley és az unokája

2024. január 30. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő a nagymamájával együtt jelent meg nemrég, sikerült elásniuk a csatabárdot.

hirdetés

Riley Keough életében először idén az Emmy-díj várományosa lett, miután jelölték az elismerésre a Daisy Jones & The Six című produkcióban nyújtott alakításáért. A híresség a gálára a nagymamájával, Priscilla Presley-vel érkezett, ami sokakat meglepett: az utóbbi időben ugyanis finoman szólva is feszült volt köztük a viszony. 

Riley és Priscilla egymásra találása még nagyon új. Hónapokig vitáztak, sok sérüléssel járt ez, de megpróbálnak túllépni rajra. Az, hogy az Emmy-gálára együtt mentek, azt mutatja, hogy egységfrontot alkotnak. 

- mesélte a Life & Style forrása.

Az ellentéteket Priscilla lánya, és egyben Riley édesanyja, Lisa Marie Presley halála váltotta ki köztük: mután tavaly Presley elhunyt, csúnya jogi vita robbant ki a Presley családban. Mint kiderült, Lisa Marie volt a néhai Elvis Presley birtokának és vagyonának örököse, de Priscilla - aki 1973-ban elvált a zenésztől - maga is tevékenyen részt vett az ügyek intézésben. 

Lisa Marie a halála előtt nem sokkal megváltoztatta a végrendeletét, és legidősebb lányát, Riley-t nevezte ki a kizárólagos örökösnek, Priscilla pedig annyira felháborodott, hogy megtámadta a végrendeletet azzal, hogy megkérdőjelezte a dokumentum hitelességét. 

Riley igencsak neheztel az édesanyja családjára, őket okolja azért, hogy Lisának elég nehéz élete és sok problémája volt. Az, hogy ilyen hirtelen veszítette el az édesanyját, nagyon megviselte. De úgy döntött, hogy félreteszi az ellentéteket és inkább elfogadja és szeretni fogja azt a családot, amibe született. 

- tette hozzá az illető. 

A feszült helyzetet végül az oldott meg, hogy Riley egy összegben 1 millió dollárt fizetett a nagyanyjának, emellett 400 ezer dollárt a jogi költségekre, és beleegyezett abba, hogy Priscilla az Elvis Presley Enterprises "különleges tanácsadója" legyen, amelyért évi 100 ezer dollárt kap.  

Amikor az édesanyám elhunyt, órási káosz alakult ki... Időbe telt, mire megértettem a részleteket. Priscilla csak egyet akar: megvédeni és gondozni Gracelandet, a Presley családot és az örökséget. 

- mondta Keough.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek