Starity

HBO-s sorozat készül a Sötét helyek című regényből

2024. január 31. 20:08   |   Szerző: Four

Új sorozat készül Gillian Flynn regénye alapján: ezt lehet tudni a produkcióról.

hirdetés

Ismét adaptáció készül Gillian Flynn 2009-es regényéből, a Sötét helyekből. Ezúttal sorozatnak örülhetnek a rajongók, amelynek gyártását az HBO vállalta el, az írónő pedig közreműködik a produkció megalkotásában. 

A könyv alapján ez lesz a sorozat szinopszisa:

A 6 éves Libby szörnyű gyilkosság tanúja: az anyját és két nővérét megölik, ám ő túlélte a mészárlást és vallomásában kijelentette, 15 éves bátyja, Ben követte el a gyilkosságokat. 25 évvel az eset után egy bűnügyekkel foglalkozó társaság annak reményében keresi fel a lányt, hogy bizonyítékot találnak Ben ártatlanságára. Libby egyedül az anyagi haszon miatt bólint rá a közös munkára, ám amint egyre jobban beleássák magukat a régi ügybe, elképzelhetetlen dolgokra derül fény.

2015-ben egyébként már készült egy film a történetről, akkor Charlize Theron kapta a főszerepet és 5,1 millió dolláros bevételre tett szert az alkotás. Illetve az HBO korábban együttműködött Flynn-nel az Éles tárgyak című regénye kapcsán amelyből minisorozat készült. A világsikert azonban a Holtodiglan hozta meg az írónőnek, a regényből készült thrillerben Rosamund Pike és Ben Affleck kapta főszerepet. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek