Starity

A szerelem elmúlt, a szeretet megmaradt: Lenny Kravitz továbbra is imádja az exét

2024. február 01. 10:10   |   Szerző: Four

Zoe Kravitz szülei bár már nincsenek együtt, de a szeretet megmaradt a kapcsolatukban.

hirdetés

Hollywood egyik legbékésebb exeinek mondható Lisa Bonet és Lenny Kravitz. A zenész 1993-ban öt év házasság után vált el a színésznőtől, de a lányuk, Zoe és a közös emlékek miatt máig nagy szeretettel fordulnak egymáshoz. 

A közös tapasztalataink, minden, ami én vagyok és minden, ami ő - segített hozzá ahhoz, hogy azzá váljak, aki most vagyok

- mesélte a People-nek. 

Bonet és Kravitz 1985-ben találkozott egy koncerten, és szinte azonnal izzani kezdett köztük a levegő. Lisa csakhamar Lenny múzsája lett, ő ihlette a Let Love Rule albumot, amellyel Kravitz megvetette a lábát a zeneiparban. 

Ekkor még sokan "Mr. Bonet"-nek nevezték a sztárt, aki elég gyorsan kibújt a színésznő árnyékából, és az első két albuma akkora siker lett, hogy a zenéje mellett a megjelenése is óriási figyelmet kapott. 

Nem azon gondolkodtam, hogy "Ó, ez de szexi." Éltem, és tettem a dolgomat. Összeházasodtam a világ leszebb nőjével, aki kívül-belül csodálatos volt, és ezért nem nagyon figyeltem [a bulvársajtóra]. A zenére koncentráltam. 

1988-ban megszületett a lányuk, Zoe:

Hihetetlen egy család voltunk. Megvolt a saját divatunk, a saját kifejezéseink, a saját karizmánk. A világ, amit Zoe anyukájával teremtettünk, a családunk - minden a békéről, szeretetről és a lélekről szólt. 

A házasságuk mindennek ellenére pár év után véget ért (Kravitz szerint érzelmi problémái voltak, és úgy érezte, túl fiatalon házasodtak össze), de a szeretetteljes kapcsolat megmaradt.

A szeretet nem hagy el, csak új utat talál magának egy új életben. Tudatosan így akartuk csinálni. Időbe telt, higgyétek el, de Lisa mindig is a szívemben és a lelkemben marad. A közös élményeink miatt vagyok most az, aki. 

- jelentette ki. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek