Starity

Titokban randizott a Narancsvidék két sztárja - Mischa Barton 20 év után színt vallott

2024. február 22. 15:03   |   Szerző: Four

A sorozat forgatásán jött össze a Narancsvidék két sztárja: kiderült, kikről van szó.

hirdetés

Mischa Barton húsz évvel a Narancsvidék debütálása után most először vallott arról, hogy titokban randizott az egyik kollégájával, Ben McKenzie-vel. 

Barton ekkor 17, Ben pedig 25 éves volt, és a színésznő utólag úgy látja, még nem állt készen egy kapcsolatra. 

Gyerek voltam, és szűz, amikor elkezdtük forgatni a Narancsvidéket. Nálam idősebbekkel forgattam, tehát úgy éreztem, "ők biztos tudják, mit csinálnak - lesz, amikor párkapcsolatot kell eljátszanod, és tudnod kell, hogy csináld." Nem éreztem magam késznek erre.

- mesélte a színésznő a Call Her Daddy podcastben.

A 38 éves Mischa szerint mindig is későn érő típus volt, és korábban nem is nagyon randizott, ezért nem volt viszonyítási alapja, de "szerette volna behozni a hátrányát." 

A színésznő elárulta, Ben volt az első szerelem az életében, de "nem igazán tudták, mit csinálnak", és "túl gyorsan haladtak." Ráadásul a sorozat producerei egyáltalán nem örültek annak, hogy összejöttek, mert tartottak a korkülönbségtől. 

Emlékszem, ahogy mondták: "Mischa eltűnt Bennel, még csak 17 éves." A producerek szóltak a szüleimnek, nagy balhé volt. Mindez a sorozat legelején történt, még csak az első évad felénél tartottunk - de annyi mindent történt. 

- emlékezett vissza. 

Barton és McKenzie határozottan tagadták, hogy összejöttek, sőt, 2004-ben a színésznő "borzasztóan furcsának" nevezte az erről szóló híreket. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek