Starity

Dakota Fanning elárulta, hogy mi az, ami fontosabb neki még a színészetnél is

2024. április 03. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Dakota Fanning elmondta, hogy mi az az egy dolog, ami még a színészetnél is fontosabb a számára.

hirdetés

Dakota Fanning kisgyermekkora óta színészkedik, nagyon szereti a munkáját, de van valami, amire még ennél is jobban vágyik. Nemrég megosztotta, hogy szeretne gyerekeket.

Színésznek lenni az identitásom nagy része. Nem igazán tudom, ki vagyok nélküle. De az is vágyam, hogy úgy alakítsam ki az életemet és a karrieremet, hogy mindig legyen választásom

- mondta.

A gyerekvállalás talán mindennél fontosabb számomra, még a színészi létnél is. Ha valaki azt mondaná, hogy választanom kell, akkor a gyerekvállalást választanám

- tette hozzá, majd elárulta, hogy most azon dolgozik, hogy minél több mindent kipróbáljon, mert arra számít, hogy a gyermeke mellett ezekre már nem lesz lehetősége. 

Nem tudom, mit fogok érezni, amikor eljön az az idő az életemben - és mennyire akarok majd dolgozni. De mivel jelenleg nincs ilyen lehetőségem, ezért most próbálom kihasználni a kalandokat. Próbálom magam arra ösztökélni, hogy továbbra is igent mondjak olyan dolgokra, amik kényelmetlenül érintenek, hogy továbbra is olyan helyekre menjek el hosszú időre, amiktől talán félek, mert - ha Isten is úgy akarja - egy nap már nem lesz olyan könnyű.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek