Starity

Armie Hammer volt felesége szerint elérte őket a "Kajmán-átok"

2024. április 10. 17:05   |   Szerző: Four

Armie Hammer körül óriási botrány robbant ki pár éve: így emlékszik a volt felesége.

hirdetés
Armie Hammer volt felesége szerint elérte őket a "Kajmán-átok"
Fotó: hu.depositphotos.com

Armie Hammer óriási botrányától hónapokig zengett a világsajtó: 2021-ben kiderült, hogy több nő is szexális erőszakkal vádolta - amelyet a színész továbbra is tagad.

 A dráma során a híresség szinte az összes filmes munkáját elveszítette, és azóta egyesek szerint a Kajmán-szigeteken dolgozik civilben. A szigetekre egyébként még a feleségével, Elizabeth Chambersszel és két gyerekükkel költözött a koronavírus kirobbanásakor, de a magánéletében is sok minden változott, például Chambers beadta a válókeresetet. 

Az asszony azóta is ott él a gyerekekkel, és nemrég a Grand Cayman: Secrets in Paradise című realityben vallott az elmúlt időszakról. 

A férjemmel és a gyerekekkel költöztem ide három évvel ezelőtt. De a dolgok nagyon megváltoztak azóta. 

Chambers szerint őket is elérte a "Kajmán-átok", amikor egy pár a szigetekre költözik, de válás lesz a vége a paradicsominak tűnő élménynek. 

Egy nagyon nyilvános váláson mentem keresztül, amelyet botrány kísért. Minden nap borzalmas cikkek jelentek meg, és akkor tudatosult bennem, mi történt, amikor olvastam őket. 

- mondta, majd így folytatta:

A válásunk még nincs véglegesítve, de nem könnyű. Az élet, amit évekig terveztünk, teljesen szétesett. Ez egy nagyon fájdalmas időszak volt számomra. 

- jelentette ki, hozzátéve, hogy "az abszolút poklot élte meg". 

Sok trauma, amit az elmúlt két évben éltem át, már mögöttem van. És most azt érzem, hogy kézen állok az új kezdetre a szigeten. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek