Starity

LolaG profilja

LolaG  
  • Statisztika
  • 1 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 1 barátja van
  • 0 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2012. június 29.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Welcome Summer!

LolaG
Utoljára aktív: 2012.07.06. 12:12Státusz módosítva: 2012.06.29. 13:01

Mi újság nála?

2012.07.01. 19:07LolaG és PoppyGirl mostantól barátok

2012.06.29. 13:01LolaG új kedvence Ashley Benson

Bemutatkozás


Üdv itt!

Szia! Most éppen egy 15 éves, halál bolond, vicces, kedves, és marha szép(ha-ha!) lány profilján jársz. Na meg beképzelt. Na mindegy, szóval kissé egos vagyok, de semmi baj nincs velem. Hívhatsz Lolának, Zozónak is, amelyik jobban tetszik. Nemrég ismertem meg ezt az oldalt, ami nagy-nagy előnyömre vált. Imádok a neten ilyeneket szergesztgetni, mint a bemutatkozás, meg amit a saját ízlésem szerint tervezhetek meg. Az egyik barátnőm ismertette meg velem ezt a honlapot, ahol sok-sok sztárimádó van.. És megimádtam én is! Szóval akkor inkább csapjunk a lecsóba. Ugye tizenéves vagyok, és divatimádó. Kedvenc színem a barack, a barna, drapp, de szeretem még a kéket, a fehéret, a rózsaszínt, és a zöldet. A StarBucks Coffee a kedvenc kávézóm, és imádom a trendi Iphone-tokokat. Szeretem még az Escada-t, a DC-t, a Vuittont, H&M-et, és a D&G kreációkat. A Chanel is nagy kedvencem, de kissé régies a divata-szerintem... Imádom a barátaimat, családomat, a kutyámat, Cuncit, és a halaimat akiket max. nézni/etetni szoktam. Szeretem a sztárokat. Adele és Ashley Benson a két nagy sztárkedvencem. Imádom a sorozatokat, de erről majd később. Iskolába járok, egy híres-neves gimibe Pesten, egyébként 10.-be készülök, és utálom a tanulást! Sokszor vagyok bunkó, ha valaki felbosszant, ölni is tudnék.. de szerencsére még nem próbáltam. Van mikor zárkózott vagyok, de inkább naiv, és vidám típus jellemző rám. Hülyülésben pedig verhetetlen vagyok! A zene a mindenem. Ha nem lenne zene, én sem lennék, de tényleg. Kedvenc műfajom a pop, rnb, de szeretem az electrot, vagy 1-2 pörgős rock számot is meghallgatok. Nem vagyok mindenevő, mint ahogy sokan mondják, szerintem ez tök sablonos. Lehet hogy sok mindent elviselek,de inkább nevezném magam válogatósnak. Beszédes, locsogós vagyok, és mindenkivel közvetlen nagyjából. Szerintem ez jó dolog, bár a tanárok inkább 3-asra értékelik a magatartásomat... Karizmatikus emberke vagyok, szóval ha beszélni szeretnél, ott a privát(szféra).! Nagyjából ennyi jött össze spontán... de menj lécci lejjebb is ;)

 

 Zene  

A zenében nagy-nagy kedvencem Adele, akit nagyon szeretek mert önmaga, és kedves, őszinte. A hangja eszméletlenül jó, és a dalai csodálatosak. Ki az aki nem imádja? Ha valaki olyannal vagyok, akivel gépezek, rögtön benyomatom a számait, és mindenki rögtön megszereti. Tetszik, hogy ilyen kedves a rajongóival. Ő az én duci ikonom! :D Szeretem még a One Direction 1-2 számát. Nagyon tetszik még Katy Perry hangja, zenéje, és kedvessége, természetessége. Nem szeretem JB-t, de van pár jó száma, és a hangja is sokat fejlődött. Nagyon megszerettem Cher Lloyd-ot, valami nagyon jó a hangja, és a zenéje is, és tetszik benne hogy ilyen szókimondó, és még kedves is. Az X-faktorban azonnal megtetszett a stílusa, és azóta a rajongója vagyok. A popzenét részesítem előnyben, de meghallgatok rockot, rnb-t is. A Maroon 5 PayPhone című száma olyannyira elnyerte a tetszésemet, hogy az egész bandát sikerült egycsapásra megszeretnem. A Beatles Let It Be c. száma nagyon tetszett mikor régebben meghallottam, és azóta szeretem a The Beatles zenéjét, plusz John Lennon-t. A zene nekem tényleg létfontosságú, mert sokszor feldob, vagy éppen olyan mint egy fájdalomcsillapító :D  No music, No Life!

 

Sorozatok ►

Imádom a sorozatokat. Az első kedvencem a Pretty Little Liars, ami szerintem fenomenálisan jó. Ez a sorozat szerettette meg velem a tévézést. Úgy van, utáltam a tévé előtt ülni, főleg hogy nuku érdekesség ment benne. De mikor kapcsolgattam, megláttam ezt a sorozatot, ami az első perctől fogva teljesen lekötött. És elkezdtem jobban érdeklődni iránta. Annyira megszerettem, hogy ez lett a kedvenc sorozatom! Természetesen Hannah a kedvencem az egészből, de szeretem még Lucy Hale által alakított Aria-t is, de mindenki egytől-egyig belopta magát a szívembe. Én ezt tartom a legjobb sorozatnak, és a rajongásomat el kell fogadni.. :) Másodjára amit kiemelek, az a Vámpírnaplók. Mindenhol erről a sorozatról hallottam, és rászántam magam hogy megnézzem a neten.  Eleinte azt hittem hogy egy tömeggyártású szar, de kellemeset csalódtam! A második kedvenc sorozatommá nőtte ki magát. Damon, a cinikus vámpír az első kedvencem, főleg a helyességével, a testével, és a hiteles alakításával sikerült helyet foglalnia a toplistámon. Stefant, a cukit is szeretem, és Elena a kedvenc női karakterem, akit Bonnie követ. A Delena-et képviselem, de azért tetszik a Stelena csoport is. Szeretem még a Gossip Girl-t, a Született Feleségeket, a tehetségkutatókat, filmek közül pedig a The Last Song, és a Félszemű nyerte el a tetszésemet. Ja meg itt van még a Foci EB is, na meg minden, ami foci :) I love football...(L)

 

≈ Ashley Benson

Ő az a lány, akit a példaképemnek, plusz a kedvenc színésznőmnek mondhatok. Szerintem nagyon jó színésznő, mi több, kedves, vicces, aranyos, és gyönyörű. Tetszik, hogy ilyen kedves a rajongóival, és hogy önmagát adja. A Hajrá Csajokban láttam meg először, ahol tetszett az alakítása, de még igen hidegen hagyott. Aztán megismertem a PLL c. sorozatot, és ott már elkezdtem érdeklődni iránta. Olyannyira, hogy ő lett a favoritom. Tehetséges, és még kedves is. Nagyon közel van a tökéleteshez! Annyira jó, hogy ilyen jóban van a "munkatársaival", és szeret minket, azaz a rajongóit. Nem sok sztár áll úgy, hogy híres, de van miért. Nála éppen ez a helyzet. Az meg a hab a tortán, hogy kedves, de még szép is! Szerintem a smink nem dob annyira rajta, hogy kencefice nélkül ronda legyen... Szóval ő az, akit istenítek, és ezért meg lehet kövezni, de nem fog érdekelni! Mindig meg fogom védeni Ash-t, ha törik ha szakad! I love Ashley Benson

 

♥  Best Friends  ♥ 

A barátaim a legfontosabbak a számomra. Ők azok akik mindig meghallgatnak, és szeretnek, sőt, meg is értenek! Soha nem hagynának cserben, és én sem őket, ezt tudom! Barbi egy olyan lány, aki mindig meghallgat, megért, és támogat. Mindenkivel kedves, mindig, és mindenhol. Ő az egyik besztem, már az ovi óta. Hihetetlenül szeretjük egymást, és annyit hülyülünk, hogy az nem lehet igaz! I love Barbi, te vagy az elbém :) Lili, azaz LiliKe, mindig meghallgat, és megért! A óvoda óta folytonosan bolondozunk, és imádjuk egymást! Nélküle nem lennék olyan amilyen, hanem biztos felvagdalnám az ereimet.! Imádlak, Lilim! :)(L) Ani, azaz Ina egy vicces, kedves, aranyos és megértő ribizli, de ezért imádom :D Nélküle nem lenne vidám az életem, az biztos! Vele megállás nélkül pörgünk, és sosem csillapodunk le :)) Imádlak, Kettyim xĐ Adelka, te pedig egy nagyon Poppy-s girl vagy :D Vele is folyton megy az ökörködés, meg persze a lelkizés is. Imádlak tégedis, PoppyGirlem:)

 

 

Szabálykönyv: 

 

Mivel láttam hogy egy csomó embernek ilyen van az adatlapján, ezért kénytelen voltam én is kitenni hogy:

Ne merészelj lopni;

Ne írj fölösleges üzeneteket, és ne kérd vissza a szavazatot;

Ne jelölj be ismeretlenül;

És végül ne küldj mindenféle körlevelet!

Ha ezeket betartod, akkor én is így fogok tenni nálad! ;)



A viszont látásra!

Kedvenc sztárok

1 Ashley Benson

Barátok

PoppyGirl
PoppyGirl

új tag

Üzenőfal

Nataa 12 Sziia! Szavaztam,nagyon tetszik a profilod! :)

2012.07.06. 12:12