Starity

Zurie profilja

Zurie  
  • Csatlakozott
  • 2012. július 01.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

" I'm wide awake... "

Zurie
Utoljára aktív: 2012.07.13. 14:02Státusz módosítva: 2012.07.03. 12:12

Mi újság nála?

2012.07.11. 17:05Zurie és PoppyGirl mostantól barátok

2012.07.10. 13:01Zurie új képeket töltött fel a fotóalbumába.

2012.07.04. 11:11Zurie új kedvence Florencia Bertotti

2012.07.03. 12:12Zurie új kedvence Amanda Seyfried

2012.07.03. 12:12Zurie új kedvence Dianna Agron

Bemutatkozás


H A L I H Ó !


"Az ember egyszer csak rádöbben, hogy vége, végleg. Nincs visszaút, érzi az ember. És ekkor jön el a pillanat, mikor felidézzük, hogy is kezdődött, majd rájövünk, hogy már jóval azelőtt, mint gondoltuk volna. Az emberben ekkor tudatosul, hogy minden csak egyszer történik meg és bármennyire szeretnénk, ugyanaz az érzés már soha nem lesz meg. Soha többé nem érezzük magunkat három méterrel a felhők felett. "

3MSC♥ 

 


Nah, akkor vágjunk bele. Én egy tizenéves, őrült, humoros tini vagyok, aki úgy éli az unalmas napjait, mint bárki más. Igen gyakran vagyok flegma banya, vagy egy tipikus elkényeztetett kölyök. De egyébként nem városi picsa, hanem egy falusi paraszt vagyok. 16-lassan 17 éves, mindig pörgős, és hisztis vagyok, aki szereti ha körbeugrálják, és ha ő van a figyelem központjában.  Ezenkívül persze a szám is nagy, és sokszor ömlik belőle a káromkodás. Bár nem vagyok büszke rá, de be kell hogy valljam;ez van. Barátaim és családom a végletekig fontosak nekem, és az idióta, csupa rossz tulajdonság mellett hatalmas betűkkel ki kell emelnem hogy A SZÍVEM NAGYOBB A LONDON EYE-NÁL! Nem vagyok a legjobb tanuló, de ez a puszta lustaság műve. Egyébként meg sokkal érettebbnek tartom magamat a koromnál, mert míg a korombéli 16-17 évesek isznak, smárolnak, d*gnak, hatalmas JB lázban szenvednek, és egy értelmes mondatuk sincsen, addig én vagy gépezek, vagy olvasok, a hobbijaimat űzöm, ami még mindig jobb mint az elvadulás. Aki meg ezért nekemjön, vagy dögunalomnak nevez, annak elmondanám, hogy nekem meg minden jogom meg van ahhoz, hogy lekurvázzam őt. Na de mindegy is, ha ismerkedni akarsz, rájössz hogy milyen is vagyok. Imádom a divatot, és a sztárokat.  A nyarat, és Katy Perryt. Szeretek írni, cikkeket, akármiket. Ha akarsz tekerj lejjebb, és olvass ;)



S u m m e r

 

"Állítólag a nyári szerelem könnyen elillan, de néha ami flörtként kezdődik, abból lesz az igazi szenvedély. Néha csak egy tengerparti utazás kell ahhoz, hogy kiszellőztessük a fejünket, kitárjuk a szívünket, és új véget írjunk egy régi történethez. Egyesek megégnek a forróságban. Ők felejteni akarnak és újra kezdeni. Mások azt akarják, hogy minden pillanat örökké tartson, de mindenki egyetért valamiben: a barnaság megfakul és utáljuk, hogy a homok bemegy a cipőnkbe. De a nyár vége egy új időszak kezdetét jelenti. Így várakozásteljesen tekintünk a jövőre. "

Pletykafészek♥ 

 

 

 

A nyár az egyik mindenem. Imádom, ahogy minden velejáróját. Jó, a hőséget, kutyameleget nem szeretem, de a vakító napsütést, a fürdést, a sunshine beach-et, a hawaii dj-t annál inkább. Nincs annál jobb dolog, amikor a tökéletes szabadsággal, a haveri társasággal, és a féktelen bulizással ünnepled a sulimentes napokat. Hát nem cool? És ehhez ha hozzávesszük, hogy akár kockulhatunk, vásárolhatunk,vagy akár járhatjuk a világot, akkor tényleg nincs semmi, ami megakadályozná, hogy a nyár legyen a legjobb dolog/évszak/szünet a világon. Aki meg azzal nyüstöli magát, hogy "unatkozik", azt csak sajnálni tudom. Pölö imádok nyárok röpizni, focizni, codozni, és strandolni. Ja meg vásárolni. A tavaszt is szeretem, de nem annyira mint ezt az évszakot. Imádok sportolni nyáron, ezért nem szégyellem a bikinis énemet sem. 5 éve röpizek, 4 éve focizok, és 3 éve úszok rendszeresen. Ja meg már 3 éve nézek filmeket nyáron rendszeresen :) Szóval csak biztatni tudlak titeket a nyárral kapcsolatban. Szerintem ennél jobb találmány nincsen ;)



K a t y  P e r r y


"So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away. "

The one that got away♥ 


 

Imádom. Ikonom. Példaképem. Kedvencem. Mindig úgy tartottam, hogy nem ismerek olyat, aki nála jobban elnyerte volna a tetszésemet, sőt, bárkiét. Mára már rájöttem hogy mindenkinek más az ízlése, de nekem ebben sosem fog változni. Katy egy olyan énekesnő, vagyis inkább egy olyan ember, akinél elbűvölőbbet, tehetségesebbet, vagy szebbet aligha találunk. Ez az én személyes véleményem, de attól, mert más kövekkel dobál, nem fog megváltozni. A mérhetetlen Katy rajongásom a Hot 'n' Cold c. számánál kezdődött. Hamar felfigyeltem a hangjára, a zenéjére, és az egész lényére. Aztán egyre több számot hallottam tőle. Pl. ilyen az I Kissed Girl, vagy a Self Inflicted. Aztán kis szünet után találtam rá a Teenage Dream-re, és rögtön beleszerettem Katy-be. Aztán már tényleg rajongó lettem. Minden számát imádom, az újabbakat is. A Firework és a Wide Awake két hatalmas kedvencem, az E.T. c. számát is szeretem, de az az egyetlen amibe nem tudtam igazán beleszeretni... De Katy-t mindigis, azaz hogy örökre imádni fogom! 




F a s h i o n & M o d e l s 

 

"Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz. "

Coco Chanel♥ 

 

 

 

A divat a második mindenem. Egy eszköz, amivel kifejezhetem magamat. Na meg nincs jobb dolog a vásárlásnál. Nem akarom egy elkényeztetett, hülye p*csának beállítani magam, de szerintem minden hozzám hasonló korú tini tudja, hogy mesés érzés járni a jobbnál jobb boltokat, és szórni a pénzt. Nagyra tartom az olyan neves, és kitűnő tervezőket mint CoCo Chanel, D&G, Guess, Gucci, és még sorolhatnám. Kedvencem Vuitton, mert fiatalos és egyben irdatlan jó a divatja. De a modellekről sem szabad megfeledtkezni, akik mindezeket reklámozzák. Kedvenceim közé tartozik a gyönyörű, és tehetséges Adriana Lima, és a magyar származású Palvin Barbara. Mindkettőt imádom, Barbira pedig igen büszke is vagyok. Kedvelem még a modellvilágból Heidi Klumot, és 1-2 VS angyalkát. Nem rajongok értük, de kétségtelenül tisztelem a modell szakmában tevékenykedő embereket... I love:Fashion!




R ö v i d e n, t ö m ö r e n : é n

 


"Egy idegösszeomlásból felgyógyulni olyan, mint amikor eltörünk egy vázát, aztán összeragasztjuk. Abban a vázában már soha többé nem bízhatunk meg. Nem rakhatunk bele virágot, mert annak víz kell, az pedig föloldhatja a ragasztót. "

Stephen King♥ 

 

 

Nevezhetsz hisztis libának, vagy akár unalmas okostojásnak, úgy leszarom, ahogy van. Szóval ítélkezhetsz felettem, de arra csak azt tudom mondani, hogy még egy kicsit sem ismersz, és ebből a néhány sorból sem fogsz megismerni. De azért, hogy ne nézz semminek, leírom ide hogy nagyjából, olyan kb-s szinten milyen is lennék én. Egy sokszor trehány, hanyag, de külsejére nagyon igényes lány lennék, aki úgy éli a mindennapjait mint mindenki más, de azért kicsit másképp. Különleges személyiségnek tartom magam, kissé titokzatos, mégis nyitott könyv vagyok, szerethető, de zárkózott, hülye, de komoly, megértő, de mindent elviccelő típus vagyok, és sokszor még én sem értem magamat. Sokan kérdezik, hogyha még én sem, akkor ők hogyan értsenek meg engem, és ezt még nekem sem sikerült kiagyalnom. Az 'én' szócska nem sokat árul el rólam, de mégis minden benne van, ha egy olyannak mondom, aki már ismer. Sokszor nehéz megérteni a tetteimet, és ha valaki megbánt, vagy éppen bajom van, felveszem a ''fuck the world' stílust, és szarok mindenre és mindenkire. Általában lenézem azokat, akik nem azt szeretik amit én, de ezen próbálok változtatni. Nem ítélek el ugyan senkit, de a külömbözőbb emberekkel nem vagyok egy hullámhosszon amit próbálok érzékeltetni. Állítólag jól áll nekem a cinizmus, nem tudom hogy így van e, de már sok embert sikerült megbántanom a cinikus hozzászólásaimmal, stílusommal. Nem tűröm sokáig a békét, nem vagyok píszes alkat, sokkal inkább generálok vitákat. Mindenesetre hangulatember vagyok, és sokszor szeretem végignézni, ahogy mások szenvednek. És lehet hogy kihagytam a bunkót. Nincs számomra semleges ember, vagy utálok valakit, vagy imádok. Nem sok embert szeretek, de akit igen azt tényleg végtelenül, és nagyon. Akit meg nem, azt nem...☮ 




R e g e l

 

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Doktor House♥ 

 


Szavazások: a szavazásokról nem mondanék sokat, csak annyit, hogy jó, ha szavazol, de ne kérd vissza. Visszaadom, ha tetszik a profilod természetesen visszamegy. No meg ne szavazz csak azért, hogy visszamenjen, mert ezért harapok. Egyébként pedig tökéletesen hidegen hagy a szavazataim száma, hiszen tudom hogy most milyen a profilom, bemutatkozásom, és az, hogy neked hogy tetszik, az engem már nem érdekel. Ha nem tetszik, be lehet kapni, ha meg igen, akkor csókollak.!

Bejelölések: be lehet jelölni, meg minden egyéb, de előtte legyél már szíves írni egy pár sort, akár levélben, akár üzenetben. Ha nem teszed meg, akkor várhatod, hogy visszajelöljelek. Pff, szánalmasnak tartom azokat akik felvágásból akarnak több és  több barátot. Ha én be akarlak jelölni, akkor megnyugodhatsz;tök ismeretlenül nem is viszem a kurzort a 'bejelölöm' gombocskára. Írni fogok levélben, vagy üzenőfalon, és ha te is így teszel itt nálam, azaz velem, akkor örök hálámat úgy nyilvánítom ki, hogy visszajelöllek ;)

Lopásról: jobban teszed ha nem lopsz semmit, nem is másolsz semmit, mert ez olyan aljas dolog, hogy csak na. Sokáig válogattam, plusz szerkesztgettem, írogattam, és ha te nem vagy megelégedve a béna profiloddal, hét keresgélj te is, vagy kérd el a gifeket, mert adok, ha kérsz. Nem vagyok irigy, meg önző, de azért szeretetszolgálatnak sem kell nézni... 

Körlevelekről: fúú, ki van velük a pontpontpontom. Ne cseszegess körlevelekkel, mert nem "lájkolok" be semmit, nem szavazok semmire, meg miegyéb. És azok a sablonszövegek... " Szia, látom hogy te is ... rajongó vagy, ha van kedved szavazz itt a ...-ra hogy ... valahanyadikán kedvencünk jöjjön Magyarországra!" Áh, szóval lécci ne zargassatok ilyen f*szságokkal.! Mert harapok! 



Ha akarsz, visszajöhetsz, ha nem, akkor nem.

Végülis leszarlak...





Kedvenc sztárok

1 Katy Perry
2 Miley Cyrus
3 Rihanna
4 Ashley Tisdale
5 Ian Somerhalder
további kedvencek

Randomképek

Szépség :)
Nyamii :))
Csillogoos *.*
Katy malacka :)uhh,ilyen kell nekem *.*

Barátok

PoppyGirl
PoppyGirl

új tag

Üzenőfal

PoppyGirl Szia! Jelöltem+szavaztam, szimpi vagy, és a profilod is nagyon profi lett :D *szavazatot nem kérem vissza ;)*

2012.07.11. 17:05