Starity

Kylie World profilja

Kylie World  
  • Statisztika
  • 0 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 4 barátja van
  • 1 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2013. augusztus 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Kylie World még nem állította be a státuszát

Kylie World
Utoljára aktív: 2013.08.30. 10:10Státusz módosítva: Ma, 23:33

Mi újság nála?

2013.10.05. 09:09Kylie World és The Shield mostantól barátok

2013.08.24. 15:03Kylie World és kamcsii mostantól barátok

2013.08.22. 20:08Kylie World és mostantól barátok

2013.08.22. 14:02Kylie World és AshleyBorn mostantól barátok

2013.08.22. 10:10Kylie World és mostantól barátok

Bemutatkozás


Köszöntelek a profilomon!

Bemutatkozás

Üdv a profilomon, örülök hogy idetévedtél. Tudnok kell rólam hogy egy 17 éves lány vagyok aki nagyon szeret weblapot szerkeszteni,zenét hallgatni és még sok más dolgot csinálni és új dolgokat kipróbálni. A starity-t már régóta figyelem,olvasom a cikkeket és néztem már profilokat is. Ma viszont rászántam magam hogy én is regisztráljak. Egyébként szeretek új emberek megismerni,és tartani velük a kapcsolatot. 

Írj bátrán/Jelölj bátran

Ha úgy gondolod hogy szimpatikus vagyok neked akkor nyugodtan jelölj be ismerősnek. Nem kötök ki feltételek, és megindokolnod sem kell a jelölést. Mert én azt gondolom ha bejelöltél valószínűleg szimpatikus vagyok neked, és még akár az érdeklődésünk is közös. 

Ha szeretnél valakivel beszélgetni csak úgy vagy valami kérdésed lenne hozzám akkor nyugodtan írj nekem. Ha netán weblapot szerkesztes és valami problémád van a kódokkal vagy csak tanácsot kérsz tőlem ilyen ügyben (pl.milyen a jó szerkesztő vagy hasonlók) akkor is írj nyugodtan. Mindenkinek megpróbálok segíteni a legjobb tudásom szerint.

Ha szavaztál akkor írj az üzenőfalomra és garantáltan visszamegy (:

Zene jelentése számomra

A zene nem maradhat ki a profilomról (: . A legeslő dal amit hallottam életemben a The Final Coutdown volt a Europe zenekartól. Azóta inkább popzenét hallgatok de nem áll tőlem távol egy két klasszikus rock dal sem. A felhaszálónevem sem véletlenül Kylie World hiszen a legnagyobb rajongója Kylie Minogue ausztrál énekesnőnek vagyok. Azóta lettem a rajongója miután hallottam a Can't Get You Out Of My Head c. dalt. Azóta Ő a kedvencem. Igazi zenei ikonnak tartom őt hiszen már 26. éve van a zeneiparban. A szimfónikus albuma most éppen az aktuális kedvenc. 

A mostani sztárok közül nagy kedvenc Avril Lavigne! Nagyon szeretem őt akkor ismertem meg amikor meghallottam a Girlfriend című dalát. Igazából tetszik benne hogy tud változni. Hiszen igaz hogy az első két korszakát egyik utána készült albuma sem tudja überelni de akkor sem maradhatott mindig az a vadóc rocker csaj mert már nem lett volna őszínte. A kedvenc dalom tőle most a "He Wasn't". Az új albumát pedig már nagyon várom a borító nagyon tetszik. 

Persze nem csak őket hallgatom van még sok-sok kedvencem.

Weboldalszerkesztés

A hobbim a weboldalszerkesztés. Imádok weblapokat gyártani nagyon sok lehetőség rejlik bennük az ember legalább valahol kiélheti a kreativitását ha éppen van valami ötlete. Én személy szerint nem annyira pártolom az olyan weblapokat amikre felregisztrál az ember és gyakorlatilag már van is saját weboldala. Én azt gondolom hogy aki ilyen egynyári lapokat gyárt annak tökéletesek az ilyen portálok,de aki komolyabb oldalt szeretne akár rajongói oldal vagy portálépítős oldalt akkor annak azért szerintem illik egy olyan nívósabb oldal mint a gportál.Ugyanis ott legalább css kódokkal lehet stílust készíteni. Persze ilyen ingyesen oldalakból is ki lehet hozni a maximumot csak nem könnyű. A látogató is kevesebb lesz mintha egy tárhelyre vagy a gp-re töltöd fel/készíted el az oldalad. Én még nem publikáltam egy oldalt sem a neten de szeretnék. Én szeretem a HTML és a CSS programozást (:  . Ha nem érted mondjuk hogyan épül fel egy HTML oldal, vagy hogyan néz ki egy CSS kód akkor írj nyugodtan ide a starity-ra privát üzenetbe. Elmagyarázom a legjobb tudásom szerint.

Köszönöm hogy elolvastad a profilomat! 

Barátok

AshleyBorn
AshleyBorn

új tag

kamcsii
kamcsii

új tag

MissCukor
MissCukor

új tag

The Shield
The Shield

új tag

Üzenőfal

Kylie World Szia Filmfan719! Köszönöm a jelölést és a szavazást! Természetesen visszament!

2013.08.22. 10:10

Szia! Szavaztam, és jelöltelek. :)

2013.08.22. 10:10